Take away
A la carte menu
1 x 6 oesters gegratineerd met champagnesaus (enkel in de oven) 15€ . 1/2 kreeft Thermidor (enkel in de oven) 22€ .
Terrine van ganzenlever met 2 confituren en brioche 15€ . Kreeftensoep (1L) 19€ (per liter)
Serrano ham fijngesneden met de Berkel machine en meloen 10€
Chateaubriand (rauw, zelf bakken in pan) met handgesneden en voorgebakken frietjes (incl. blok echte boter en grof zout), slaatje en 1/2L saus naar keuze: 500 gr 45€ 600 gr 51€ 700 gr 57€ .
Steak Tartare à la minute 22€ .
Foie gras (rauw om zelf te bakken) met gekarameliseerde appeltjes en portosaus 18€
Carpaccio van tonijn met Parmezaanse kaas en rucola 18€ .
Asperges op z'n vlaams met Spaanse serranoham en krielaardappelen (enkel in de oven) 19.50€ .
Asperges met een Zeebrugse garnalensaus , garnalen en krielaardappelen (enkel in de oven) 22€ .
Bordje gemengd apéro, Serrano ham fijngesneden met de Berkel machine, Rosette salami, lomo en kaasblokjes 6€ p.p.